in ,

СИТЕ НЕШТА КОИ ДЕНЕС ТЕ БОЛАТ, УТРЕ ЌЕ НАПРАВАТ ПОСИЛНА ЛИЧНОСТ

Тие не те скршија, и никогаш ја немаа таа сила, тие те обликуваја, тие те направија посилна.

Верувај ми кога ќе ти кажам дека сите нешта кои те болат и те повредија, сите срца кои не го ценеа домот кој им го направи внатре во тебе, тие не се оние нешта кои те скршија. Тие не се нештата кои те уништија или те направија помалку вредна.

Не, тие те научија важно нешто за себе. Те направија личноста која беше создадена да бидеш. Те одведоа до личноста со која беше наменета да бидеш. Тие не те скршија, и никогаш ја немаа таа сила, тие те обликуваја, тие те направија посилна.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЕСПАДРИЛИ – ОМИЛЕНИТЕ ЛЕТНИ ОБУВКИ НА ПОЗНАТИТЕ ДАМИ

Споделија со јавноста: Вака изгледаше моментот кога Бруклин Бекам ја запроси саканата (фото)