in ,

Зборови кои треба да си го повторуваме секогаш кога имаме лош ден…

Постои една многу важна лекција која треба да ја запомниме и си ја повторуваме кога имаме лош ден, месец или лоша година.

Работите ќе се променат. Нема вака да се чувствуваме засекогаш. Понекогаш најтешките лекции кои треба да ги научиме се оние кои ѝ се најпотребни на душата.

Јас верувам дека не можете да почувствувате радост, доколку претходно не сте почувствувале тага.

Не можете да го доживеете чувството на успех, доколку не сте доживеале неуспех.

Не можете да знаете што е светлина, ако не сте ја виделе темнината.

Не можете повторно да се издигнете кон врвовите, доколку претходно не сте допреле дното.

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Џамбо Агушев му свиреше на увце: Вака Перо Антиќ го славеше 38-от роденден (фото)

Не е толку совршена како што изгледа: Џенифер Лопез го покажа целулитот (фото)