in , , ,

Како се гради куќа за само 1 ден?

Ако имаш доволно многу луѓе и ако ја градиш од дрво, изводливо е!

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СОВЕТИ КАКО ДА СЕ УВЕРИТЕ ДАЛИ Е НЕКОЈ ВРЕДЕН ЗА ВАШАТА ДОВЕРБА

Елена Ристеска, Каролина Гочева, Снеже Велков по овој повод упатија честитки на адреса кај Панчо од „ДНК“ (фото)