Елена Ристеска, Каролина Гочева, Снеже Велков по овој повод упатија честитки на адреса кај Панчо од „ДНК“ (фото)


Елена Ристеска, Каролина Гочева, Снеже Велков во кусите приказни на „Инстаграм“ јавно упатија честитки на адреса кај својот пријател, колега, Владмир Блажев односно Панчо од ДНК.

Имено, Панчо вчера (29.07) го славеше својот 41 роденден. Токму по тој повод, пристигнуваа многу честитки на негова адреса, а меѓу нив и пораките на нашите познати личности.

„Бате Пане среќен роденден. Те сака Лена. Големи да пораснеме“, напиша Eлена во описот на фотографијата.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Елена Ристеска, Каролина Гочева, Снеже Велков

Извор: vistina.com.mk

Previous Како се гради куќа за само 1 ден?
Next ЕСПАДРИЛИ – ОМИЛЕНИТЕ ЛЕТНИ ОБУВКИ НА ПОЗНАТИТЕ ДАМИ

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *