in ,

Честитки за Столе Стоилов и неговата избраничка: Сега е женет човек, а наскоро ќе стане и татко (фото)

Кон крајот на месец јануари годинава, во домашните медиуми се пиуваше дека капитенот на „Вардар“, Столе Столов, ќе игра уште една важна позиција во својот живот – ќе стане татко.

Оттогаш поминаа шест месеци, а Стојанче беше резервиран кога е приватноста во прашање, па ја потврди само бременоста на саканата Деница Огненовска, без многу детали околу женачка.

Сепак, она што е тука, тука е, трудничкото стомаче на неговата избраничка рипна, фати лошо време на коронавирус, па младите сега се одлучија да ја официјализираат врската и да станат сопружници пред законот.

И овој пат Столе остана доследен за тоа да не открива многу, но неговиот брат Стефан објави една фотографија од интимна забава заедно со младите по регистрацијата на бракот, а потоа почнаа да се редат честитките.

За потсетување, сега веќе сопругата на Стоилов, односно мајката на неговото дете  по професија е уметник, а пред бракот заедно беа само неколку месеци.

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ДА СЕ БИДЕ ЖЕНА Е НАЈДОБРОТО НЕШТО – ПРИЧИНИ КОИ ДОКАЖУВААТ ДЕКА ЖЕНИТЕ ИМААТ ПОВЕЌЕ ЗАБАВА

НОВАТА ОМИЛЕНА ФРИЗУРА НА ПОЗНАТИТЕ – ЏЕЈ ЛО И АРИАНА ГРАНДЕ ЈА ОБОЖАВААТ