in ,

ВИ ГО ПРЕТСТАВУВАМЕ КУКИ – ПРЕСЛАТКОТО КУЧЕНЦЕ КОЕ Е ГОЛЕМ СПАНКО

Покрај јадењето и играњето, најомилената активност на Куки е спиењето и галењето додека ужива во царството на соништата..

Cavalier King Charles расата на куче се навистина мили кучиња а тоа го докажува Куки како и што гласи неговото име кое во превод значи „колаче“. Тој сеуште не наполнил нити една година а веќе на неговите сопственици им е јасно дека неговото омилено хоби е спиењето.
Ако некој случајно го разбуди, тој ќе му испрати еден од своите добро познати погледи кој кажува „Остави ме да спијам на мира, човеку“.

Набљудувањето на светот од своето креветче, покрај сонувањето, му е најдрагата активност од сите и не би ја сменил за нити една друга. Освен кога можеби се работи за јадење.

Cookie е од Париз каде живее со своите сопственици. Тие често го водат на плажа или во природа а најмногу од се сака да се гали па дури и додека ужива во царството на соништата.
Куки е друштвено кученце и нејверојатно фотогенично, што докажува неговиот Инстаграм профил ‘Eat, plau, sleep, repeat’ кое е неговото животно мото.
Во продлжение ви споделуваме фотографии како ова преслатко кученце го поминува своето време.

Повеќе погледнете на наредниот линк: ВИ ГО ПРЕТСТАВУВАМЕ КУКИ – ПРЕСЛАТКОТО КУЧЕНЦЕ КОЕ Е ГОЛЕМ СПАНКО

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 18-19 ЈУЛИ 2020 ГОДИНА

Овие три хороскопски знаци најмногу уживаат кога се сами