Роденденот на Игор Џамбазов не помина без торта и дување свеќи, а за тоа е заслужна неговата Илина (фото)


Игор Џамбазов вчера наполни 57 години, а роденденот на помина само со честитки по социјалните мрежи.

Всушност, годините и не се толку вакви кога на срцето ти е убаво од љубов.

За Игор тоа периодов го прави саканата Илина која за неговиот роденден не заобоколи тој да има тората, а на неа свеќи со бројот 57 кој ги дуваше.

Која била желбата што ја замислил, знае само тој, а ние му посакуваме што побрзо да му се исполни!

Инаку, Игор и Илина се во врска извесен период, а својата љубов постојано ја покажуваат пред очите на јавноста преку Инстаграм. Стационирани се во Дојран каде Игор се наоѓа од прогласување на пандемија во земјта.

Извор: vistina.com.mk

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *