in , ,

Тамара, Лоба, Симона, Каролина, „Некст Тајм“, Билбилов…. Охрид е летна база на македонската естрада (фото)

Поради ограниченото минување на границите заради коронавирусот, ова лето 2020-то изборот на многумина наместо море е езеро, но најмногу Охрридското.

Охриѓани одамна немале толку многу домашни туристи, а градот, плажите, кафулињата и рестораните се преполни.

Летото и тоа како се чувствува, но сепак ограничено, секој со претпазливот порди невидливиот непријател кој ни постави нов начин на живот.

Познатите Македонци како да се договорија во ист период да бидат во Охрид со најблиските.

Повеќе прочитајте на наредниот линк: Охрид е летна база на македонската естрада (фото)

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Чудната страна на интернетот – 1 Дел

Ретко е во вакво издание: Вака изгледа Марјана Станојковска без шминка (фото)