in , ,

Ферари против точак

https://viralno.mk/wp-content/uploads/2020/07/raketski-tocak-1.jpg

Не се работи за обичен точак него за точак со ракетки погон. Погледнете во видеото кој е побрз:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Инстаграм интервју: Васил Гарванлиев откри како требаше да изгледа сценскиот настап во Ротердам, како ја одбрал песната, каква порака има „You“…

Научниците открија како да се предвиди полот на бебето