Вистинска дама на плажа: Вака изгледа мајката на Парис Хилтон (фото)


Изминатиот викенд, Ники Хилтон беше уловена на плажа во друштво на сопругот Џејмс, како и нејзините родители Кети и Ричард Хилтон.

Најмногу внимание привлече мајката на богатите наследнички која на 61 година плени со својата убавина.

Ники и Џејмс се заедно од 2011 година, а од бракот ја добија ќерката Лина и синот Теди.

Meѓутоа, тоа не е нејзин единствен брак. Во 2004 година се омажи за другарот од детство, а бракот траеше само три месеци бидејќи изјавија дека никогаш не се гледаат поради обврски.

Извор: vistina.com.mk

Previous ВИДЕО: DISHONORED 2 - #1 A Long Day In Dunwall | Very Hard | Ghostly | Merciful | Low Chaos
Next Стар воз заглавен на мост – мештаните од него направиле луксузен хотел (фото)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *