in ,

30 МИНУТНО ПРОТЕКУВАЊЕ НА ГЕЈМПЛЕЈ НА НАЈНОВАТА ASSASSIN’S CREED VALHALLA

На Youtube се појави 30 минутно видео од најновиот проект на Ubisoft ASSASSIN’S CREED VALHALLA. Ова не е официјално видео од компанијата туку се работи за протекување на информации.

Видеото погледнете го на наредниот линк: ГЕЈМПЛЕЈ НА НАЈНОВАТА ASSASSIN’S CREED VALHALLA

Извор: gamingx.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ТАЈНИТЕ РИТУАЛИ СО КОИ КИНЕСКИЊИТЕ ЈА НЕГУВААТ СВОЈАТА УБАВИНА И МЛАДОЛИКОСТ

Со душа го чекаше овој момент: Честитки пристигнуваат на адреса кај Елена Ристеска, а меѓу нив и онаа на Каролина