ПЕТГОДИШНОТО МОМЧЕ ТОНИ СО АМПУТИРАНИ НОЗЕ СОБРА 1 МИЛИОН ФУНТИ ЗА БОЛНИЦА ПЕШАЧЕЈЌИ 10 КИЛОМЕТРИ НА ОРТОПЕДСКИ ПОМАГАЛА


Момчето кое користи ортопедски помагала пропешачи 10 километри и успеа да собере 1 милион фунти за болницата која му го спаси животот кога имаше неколку седмици

Тони Худгел ги изгуби двете нозе после злоставувањето кое го претрпи од своите биолошки родители додека бил бебе.
Тој одлучи да собере донација за болницата која успеа да му го спаси животот така што започна маратон во пешачење.

Тони го заврши своето пешачење во вторникот пред голем број луѓе во својот роден град во југоисточна Англија и го прослави овој успех со родителите кои го присвоија.

Повеќе видите на наредниот линк: ПЕТГОДИШНОТО МОМЧЕ

Извор: srekja.mk

Previous Душко Тошиќ се огласи откако утринава беше нападнат во Белград
Next ТАЈНИТЕ РИТУАЛИ СО КОИ КИНЕСКИЊИТЕ ЈА НЕГУВААТ СВОЈАТА УБАВИНА И МЛАДОЛИКОСТ