in , , ,

10 финти поради кои се навлекуваме на видеоигри

https://kajgana.com/10-finti-poradi-koi-se-navlekuvame-na-videoigri

Девелоперите на видеоигри користат лукави трикови, финти, пресметки и техники со кои прават видеоигрите да изгледаат како магија, а ние се навлекуваме и играме со часови и денови.

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Рада Манојловиќ ќе оди на операција во Прага?

ВИДЕО: Како се освежуваат мајмуните исто како луѓето