„ОЧИ КАКО ЛИСИЦА“ Е НОВИОТ ТРЕНД ВО СВЕТОТ НА УБАВИНАТА


Со помош на овој вирален мејкап трик од TikTok можете да постигнете ефект на подигнати очи

Помеѓу инфлуенсерите и познатите ширум светот во последно време владее нов тренд. Се работи за зафат под името кантопластика. Тоа е процедура која се применува со цел репозиционирање и затекнување на кожата на очните капаци. Во текот на оваа нова и не помалку чудна постапка, хирургот ги изменува мускулите во центарот на окото таму каде што се составуваат очните капаци со цел да добие подигнат облик.

Многу ѕвезди подлегнаа под оваа постапка, меѓутоа тоа никој сеуште јавно го нема потврдено.
За среќа, не морате да поминете низ операција за да постигнете ваков изглед, шминката има моќ да ви го даде сосема истиот ефект. Она што ви е потребно е коректор за постигнување на благо подигнати очи во краевите.
Следете ги чекорите на видеото.

За да го видите видеото кликнете на наредниот линк: „ОЧИ КАКО ЛИСИЦА“ Е НОВИОТ ТРЕНД ВО СВЕТОТ НА УБАВИНАТА

Извор: srekja.mk

Previous Видео за волшебното Huggy ќебе
Next Рада Манојловиќ ќе оди на операција во Прага?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *