in , , ,

Видео за волшебното Huggy ќебе

Леа пред некоје време зема терапефско ќебе, а во ова видео можете да ги слушнете сите позитивни работи поврзано со него. Погледнете го видото над натписот.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ДОМА СО ЛЕА: Колку и какви течности пијам бидејќи дојам

„ОЧИ КАКО ЛИСИЦА“ Е НОВИОТ ТРЕНД ВО СВЕТОТ НА УБАВИНАТА