in , , , ,

ДОМА СО ЛЕА: Колку и какви течности пијам бидејќи дојам

Леа и нејзиното најново видео по породувањето. Ако имате бебе и го дојите најваќно е да пиете течности, е главниот совет на Леа. Погледнете го видеото горе над натписот.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 4-5 ЈУЛИ 2020 ГОДИНА

Видео за волшебното Huggy ќебе