in ,

Викторија Лоба е нежна грација и по најновата трансформација: Пејачката ја скрати долгата руса коса, па се соблече… за на плажа (ФОТО)

Викторија Лоба покрај својот глас, снежно белиот руски физикус, сините очи и постојаната насмевка, како свој заштитен знак ја имаше долгата руса коса. Знак на распознавање, кој речиси никогаш не го менуваше. Но, по се’ изгледа само до сега, зашто пејачката од денес има нов имиџ!

Повеќе од написот ќе најдете на наредниот линк: Викторија Лоба е нежна грација и по најновата трансформација

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

НАЈЧЕСТИТЕ ЗАБЛУДИ ОКОЛУ ТРАЈНАТА ШМИНКА – ШТО Е И НЕ Е ВИСТИНА?

Хороскопски знаци кои немаат среќа со парите