ЗАПОЗНАЈТЕ ГО МУШУ – ПРЕСЛАТКОТО МИНИЈАТУРНО КУЧЕНЦЕ КОЕ ОБОЖАВА ДА СЕ СОНЧА


Ви го претставуваме овој минијатурен, црвен јазовчар по име Мушу кој ќе ве освои со својот весел дух.

Ви го претставуваме овој минијатурен, црвен јазовчар по име Мушу кој ќе ве освои со својот весел дух. Оваа раса на куче е позната по својот мал раст, голема интелигенција, верност и особена веселост.
Мушу сака да планинари, да си игра во цветни полиња и со своите плишани играчки.

А особено обожава да се сунча на сонце па неговите сопственици често го фотографираат како поминува време одморајќи на места каде што сонцето особено зрачи.

За повеќе кликнете на наредниот линк: ЗАПОЗНАЈТЕ ГО МУШУ – ПРЕСЛАТКОТО МИНИЈАТУРНО КУЧЕНЦЕ КОЕ ОБОЖАВА ДА СЕ СОНЧА

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЈУЛИ 2020 ГОДИНА
Next Тијана Дапчевиќ на плажа во Грција сними несекојдневна глетка: „Дојдоа другарките“ (фото)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *