in ,

Оргиналот во споредба на миксот: Ivana Selakov i Amar Gile – BOLI BOLI

Сакам да го споредам со вас нешто што напправив сосема случајно, ми се допадна песнава и направив еден МИКС од неа. На песнава налетав на Тик Ток, која ја слушнав прв пат ма профилот на една Тик Токерка.

Не е ова официјален МИКС, споредете го оргиналот со миксот и оставете коментар доколку сакате.

Оргиналот

Миксот

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 1 ЈУЛИ 2020 ГОДИНА

СРЕЌЕН МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЈУЛИ 2020 ГОДИНА