in , ,

Мали сигнали: Дарко Спејко и поласка на Елена Ристеска, а и таа не му остана должна (фото)

Новопеченикот кошаркарски директор Дарко Петковски –Спејко, на својот профил од „стори“ приказните на Инстаграм, посвети неколку секунди за пејачката Елена Ристеска.

Имено, тој сподели видео од нејзините почетоци, па во два кадри на кои на едниот тој е разголен, а на другиот е спотот од неа.

-Старо, но добро, коментираше Спејко означувајќи ја Елена.

Ниту таа не остана рамнодушна на ласкавиот комплимет, па и самата ја сподели неговата објава праќајќи му симбол од срце и бакнеж.

Какви ли се и што ли значат овие мали сигнали, знаат најдобро самите…

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зорица Брунцлик за својот роденден доби торта каква немате видено досега (фото)

Дали компирот е поздрав ако не се лупи?