in ,

Најочекуваното интервју на годината

Фотографката Дени Конор од Лондон веќе 3 месеци живее и работи во Шведска. Неодамна таа почна да се грижи за четири малечки верверици кои останаа без мајка.

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ВИДЕО: Полу комичар и половина волшебник

Босанац ја расплака Вики Миљковиќ – ја „чепна“ онаму каде највеќе боли