in

ВИДЕО: Шофер како влече превртена приколка на автопат

Немам појма кога се случи ова но ова навистинаа се деси. Погледнете го сето тоа во горното видео.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Канаѓаните се снајдоа за јога на отворено

ВИДЕО: Полу комичар и половина волшебник