in ,

ВИДЕО: Полу комичар и половина волшебник

Типов е до толку итересен што успеа да пројде во првиот круг со неговите глупости на America’s Got Talent во 2018 година. Погледнете го видеото горе.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ВИДЕО: Шофер како влече превртена приколка на автопат

Најочекуваното интервју на годината