in ,

ВИДЕО: Која порака носи песната Бакнеж се истакнаа Тхе Чикс во интернет гоствување во 90 минути на Телма емисијата

Сандра, Моника и Наталија преку видео разговор гоствуваа во 90 Минути на Телма и откриа нешто повеќе за песната Бакнеж, за која порака самата песна носи. Погледнете го Видеото.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Босанац ја расплака Вики Миљковиќ – ја „чепна“ онаму каде највеќе боли

0

Момците воздивнуваат, девојките и се восхитуваат: Ќерката на Здравко Чолиќ никогаш поубава и позгодна на новите фотографии (фото)