in ,

Кристина Димитриевска стана нечија „фатална опсесија“: Мисицата ја прогонува „манијак“… и тоа женски?! (ФОТО)

Кога стануваш познат, популарноста ти расте, се’ повеќе си експониран во медиумите, па и социјалните мрежи почнуваат да се занимаваат се’ повеќе со тебе, со твојата работа, приватноста, твојот живот… Стануваш мета на оние кои те обожуваат, но и оние кои не можат „да те поднесат“! И тоа е белким логично објаснување за цената што ја плаќаат јавните личности. Но, кога твоето име, твојот лик, твојот живот некому ќе му стане опсесија, без оглед во позитивен или негативен контекст, тогаш нешто не е во ред! Или со тебе и твоите постапки или со оној, кому обземеноста со твоето постоење му станува „фатална опсесија“!

Повеќе од натписот ќе најдете на наредниот линк: Кристина Димитриевска стана нечија „фатална опсесија“

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Антониа Гиговска по предизвикот што им го постави на колешките, сега и самата се стави пред нов и многу повозбудлив (фото)

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА ВИРАЛНО ВИДЕО ОД СЛАТКИ КУЧИЊА КОЕ ЌЕ ВИ ГО СТОПЛИ СРЦЕТО