ВИДЕО: Велешкиот Тик Токер Марјан доби фан пејџ :)


Велешкиот Тик Токер доби фан пејџ, но има еден пролем, а за каков пролем се работи погледнете во видеото:

@marjankrstevski25

Ajde koj kje mi dokaze koj otvoril vakvo nesto i posle me otfolovnuva neka mi prilozi fakti i dokazi i ima reklama u video i u lajv #fyp #matrixovci

♬ original sound – marjankrstevski25
Previous ВИДЕО: Три најнови хумористични музички Тик Ток видеа на велешанецот Марјан
Next НЕМИЛОСРДНИ СЕ И НЕ ДАВААТ ВТОРА ШАНСА – ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ КОИ НАЈТЕШКО ПРОСТУВААТ

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *