in ,

Бои на лакови за нокти што треба да ги имате ова лето

Претходните неколку години, популарните нежни и природни летни нијанси беа надополнети со многу поинтензивни и впечатливи бои. Па така, и ова лето ќе уживате во модерните бои на лакови за нокти, чиј опсег на нијанси се движи од нежни светли до силни неонски нијанси. Овие седум нијанси ќе бидат најпопуларните бои на лакови за нокти за претстојното лето.

Повеќе ќе најдете на наредниот линк: Бои на лакови за нокти што треба да ги имате ова

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Маријан Стојаноски и официјално е женет човек, а наскоро ќе стане и татко (фото)

15 НАЈДОБРИ СИНГЛПЛЕЕР ИГРИ КОИ НЕ СТЕ ГИ ИГРАЛЕ ДО СЕГА