ВИДЕО: Кога спасувате верверица, а не оди според планот


Веверичката влезе во малиот базент и неможе да излезе. Типкава ќе се обиде да ја спаси. А кој е резултатот од обидот погледнете во видеото.

Previous WTF ФОТКИ: 15 чудни работи најдени во огромни продавници
Next Оваа српска пејачка беше женски Аца Лукас, а потоа преку ноќ ја напушти естрадата, влезе во секта и сега се вика Маха Матра! (ВИДЕО)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.