in , ,

ВИДЕО: Најнови три откачени музички видеа на најпознатиот велешки Тик Токџија

Јас мислам дека Тик Токот е измислен само поради него, а во продолженије погледнете ги новите три хумористични видеа на Марјан и трите прекарсни дами.

1.Видео

https://www.tiktok.com/@marjankrstevski25/video/6841204784641461510

2.Видео

https://www.tiktok.com/@marjankrstevski25/video/6841347356147961093

3.Видео

https://www.tiktok.com/@marjankrstevski25/video/6841324124996914437

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 23. ЈУНИ 2020 ГОДИНА

Ќе ве насмеат до солзи: Хит имитација на Милица Тодоровиќ и Славица Чуктераш како Марија и Миљана Кулиќ