in ,

ПАРФЕМИ КОИ МИРИСААТ НА МОРЕ – ЛЕТНИ МИРИСИ СО НОТИ НА ЛАГУНА

Прснете го мирисот на кожата. Затворете ги очите. Патувајте со мислите, визуализирајте и најдете се на плажа со ветер и сол во косата. Моќта на парфемите со ноти на морска вода која има вкус на сол, ветер и сонце. Ако го посакувате токму тоа, ова се нашите предлози.

Мириси кои потсетуваат на мирисот на солта, ветрот, брановите, лагуната, создаваат атмосфера на летување преку сетилата за мирис, сеќавање на минатото и патување низ иднината.

Повеќе видите на наредниот линк: ПАРФЕМИ КОИ МИРИСААТ НА МОРЕ

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ВИДЕО: Две нови итересни и комични музички Тик Ток видеа на велешанецот Марјан

ЗАПОЧНУВА СЕЗОНАТА НА РАКОВИТЕ – СО ШТО СЕ ОДЛИКУВА ОВОЈ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК?