in

ВИДЕО: Две нови итересни и комични музички Тик Ток видеа на велешанецот Марјан

Ова се вчерашните две нови видеа направени од страна на велешанецот Марјан, кои се много итересни. Погледнете ги:

1.Видео

https://www.tiktok.com/@marjankrstevski25/video/6840845847106686214

2.Видео

https://www.tiktok.com/@marjankrstevski25/video/6840839506040458502

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22. ЈУНИ 2020 ГОДИНА

ПАРФЕМИ КОИ МИРИСААТ НА МОРЕ – ЛЕТНИ МИРИСИ СО НОТИ НА ЛАГУНА