in ,

Најдобри Single Player видеоигри базирани на вистински приказни ГЕЈМИНГ

Накои видеоигри имаат поовеќе елементи, ликови, локации од вистинскиот живот отколку што би очекувале играчите.

Gameranx состави листа од осум најдобри Single Player видеоигри базирани на (главно) вистински приказни.

Која игра вие би ја додале на листата?

Извор: A.C

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ВИДЕО: Новото легендарно Тик Ток видео на велешката Тик Ток легенда

12 најчести грешки при обид за намалување телесна тежина