in ,

ВИДЕО: Новото легендарно Тик Ток видео на велешката Тик Ток легенда

Ова е уште еден доказ дека е Марјан број еден Тик Токџија во велесов и пошироко. Погледнете го видеото испод:

https://www.tiktok.com/@marjankrstevski25/video/6840536740806118662

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Слатко освежување: грчки колач со лимон

Најдобри Single Player видеоигри базирани на вистински приказни ГЕЈМИНГ