Никогаш нема да погодите: Ова се вистинските имиња на синовите на Лепа Брена


Лепа Брена од бракот со Боба Живојиновиќ има два сина, Стефан и Виктор.

Меѓутоа, тие имаат и по уште едно име, а многумина тоа не го знаат.

Бидејќи и двајцата се родени во Америка, тие мораат да имаат и средно име. Така нивните вистински имиња се: Стефан Емералд и Виктор Ернест.

Живојиновиќ во една прилика истакнаа дека немаат потреба јавно да откриваат кое име им го пишува во документите.

Стефан во една прилика истакна дека не сакаат да го викаат Емералд, а откри дека кога ќе се изнервира неговите пријатели се шегувале на негова сметка: „Ајде Есмералда, опушти се“.

Извор: vistina.com.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 18. ЈУНИ 2020 ГОДИНА
Next БРАВО!! Брозовиќ помогна на девојче од Македонија!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *