in

БРАВО!! Брозовиќ помогна на девојче од Македонија!

Хрватскиот играч за врска од редовите на Интер, Марсело Брозовиќ направи потег за сите пофалби!

На балканската страна за Интер, „Интер Тифоси Балкан“ беше споделен статус дека се потребни средства за лекување на девојче од Македонија. Таа објава стигна до Брозовиќ кој веднаш реагирал и ги префрлил потребните 3000 евра на сметката на девојчето.

Извор: sportski.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Никогаш нема да погодите: Ова се вистинските имиња на синовите на Лепа Брена

Што ќе се случи во вашиот организам ако ги замените сите пијалаци со вода?