Пред 14 години Елена Ристеска настапи на Евровизија со Нина Нај На На


Пред 14 години Елена Ристеска настапи на Евровизија со една од најубавите и најитересни македонски песни во нашата Евровизиска историја. Нина нај на на тогаш стана регионален хит и може да се каже дека го измени комплетно животот на Елена Ристеска, кој и даде додатна мотивација за нејзини идни песни и проекти. После тоа следуваа и нејзини други квалитетни хитови, кој во текот на времето ја направи број еден поп пејачка во тоа време. Слушнете ја нина нај нај на, како сето тоа личеше на Евровизиската сцена:

Од љубовта кон незината музика а и тоа што ми се допаѓања нејзините песни, направив пред 6 години еден МИКС од хитот Нина нај на на кој можете да го слушенете испод:

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 16. ЈУНИ 2020 ГОДИНА
Next НЕШТА СО КОИ МАЖИТЕ СЕ СООЧУВААТ И БОРАТ СЕКОЈДНЕВНО, А ЖЕНИТЕ НЕ ГО ЗНААТ ТОА