in

Оптичка илузија: Гледајте 25 секунди во сијалицата на сликата и откријте што ќе се случи

Треба да гледате 25 секунди во сијалицата, а потоа да погледнете во белиот дел каде ќе се појави мистериозна илузија.

Оваа оптичка илузија е одлична забава за млади и возрасни. Па, што гледате?

Откако ќе гледате во сијалицата за одреден временски период, во белиот дел треба да видите сијалица која свети. Според некои експерти нашиот мозок ги дешифрира негативните и позитивните слики на интересен начин.

Извор: кафепазуа

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Одлична вест за секоја жена: Чоколадото ги брише брчките

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 17. ЈУНИ 2020 ГОДИНА