Слушнете ја новата песна на Сузана Спасовска, ќе биде хит на македонските свадби


Сузана Спасовска ја објави својата нова песна која сигурно ќе биде хит на македонските свадби.

Истата е насловена како „Девере, девере“. Текстот за песната Сузе си го напишала сама, а за музиката е задолжен Слаѓан Станишковски.

Уживајте:

Извор: vistina.com.mk

Previous Наскоро ќе биде отворен првиот гејмерски веб сајт во Македонија
Next ДОМА СО ЛЕА: Се пакувам за во болница

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *