Наскоро ќе биде отворен првиот гејмерски веб сајт во Македонија


Од градот на литературата каде што се зборува најчистиот Македонски јазик од градот Велес од страна на еден велешанец ќе биде отворена првиот гејмерски портал во Македонија. Засега нема много да издадам, така да ќе бидете информирани откако ќе стартува порталот официјално.

Previous Што ќе се случи со вашето тело доколку 7 дена не консумирате шеќер?
Next Слушнете ја новата песна на Сузана Спасовска, ќе биде хит на македонските свадби