(ФОТО) ОВА Е ВРВОТ НА СЛАТКОСТА – ПРЕСЛАТКИ ЦРНИ МАЧИЊА КОИ ЌЕ ДЕФИНИТИВНО ГИ СОПИРААТ СИТЕ СУЕВЕРИЈА


Со векови генерално постои верување дека црните мачки носат несреќа – Но тоа е само мит, а овие преслатки црни мачиња се доказ дека не постои можност тие да бидат лоши.

Повеќе од натписот ќе најдете на наредниот линк: ПРЕСЛАТКИ ЦРНИ МАЧИЊА

Извор: srekja.mk

Previous (ФОТО) КАКО НА СТИЛСКИ НАЧИН ДА НОСИТЕ ХЕЛАНКИ И НАДВОР ОД ТЕРЕТАНА
Next Паричната помош од 14.500 денари на владата ја подели естрадата: За едни – „ситниш“, за други – „бакшиш“!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *