Марија Шерифовиќ имала три неуспешни обиди на вештачко оплодување?


Добро познато е дека поипуларната српска поп-пејачка Марија Шерифовиќ (35) сака да се оставари во улогата на мајка и да има наследник.

Околу ова во српските медиуми доста често се пишуваат разни информации, а марија своевремено изјави дека кога ќе има нешто ново сите ќе дознаат.

Сега се појавија информации дека трипати одела на вештачко оплодување во Белград и Лос Анџелес. Бидејќи не успеала да забремени, Марија се разочарала, па во моментов се посветила на кариерата.

Марија неодамна повтори дека би сакала да роди син:

Сакам син. Момчето може да биде криминалец или хомосексуалец, а девојчињата ми се страшни. Незнам дали Србија желно ги чека моите наследници, ама штом ги добијам, со задовлство тоа ќе го споделам со нацијата, бидејќи поубава вест од таа нема – рекла своевремено Марија, која смета дека ќе биде добра и посветена мајка.

Извор: vistina.com.mk

Previous ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ КОИ СЕКОГАШ СЕ ВЉУБУВААТ ВО ПОГРЕШНИ ЛИЧНОСТИ
Next Би ја препознале ли во вакво издание: Елена Петреска со нов имиџ (фото)