ВИДЕО: Нешто во врска со новата песна на Тхе Чикс – Бакнеж


Видеото е направено утринава во во него можете да слушнете моето мислење за новата песна на Тхе Чикс – Бакнеж. Погленете го видеото испод:

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 12. ЈУНИ 2020 ГОДИНА
Next ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ КОИ СЕКОГАШ СЕ ВЉУБУВААТ ВО ПОГРЕШНИ ЛИЧНОСТИ

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *