in

(ФОТО) НАЈУБАВОТО НЕШТО ШТО ЌЕ ГО ВИДИТЕ ДЕНЕС – ОВЦИТЕ ШИРАТ СРЕЌА И ЉУБОВ

Овците имаат способност да разбираат емоции, кога ги гушкате или бакнувате тие ви ја возвраќаат љубовта и тоа дупло

Неодамнешните истражувања откриваат дека овците имаат способност да разбираат човечки изрази на лицата. Можат да разликуваат среќни и насмеани и тажни лица. Тие сакаат кога луѓето ги гушкаат и бакнуваат а тие дупло ја возвраќаат љубовта. Овие фотографии сведочат за нивната среќна и нежна природа да се галат со луѓето.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(ФОТО) ОВА ЛЕТО Е НЕЗАМИСЛИВО БЕЗ НИВ – ФУСТАНИ СО ГОЛИ РАМЕНА

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 12. ЈУНИ 2020 ГОДИНА