in ,

Се чисти и се коси паркот кај железен мост во дворови

По иницијатива на жителите на дворови кој беа баги време гневни за состојбата во која беше паркот денес конечно се коси и се чисти кај велешкиот железен мост во дворови. Во име на сите дворовчани им благодариме на Дервен и Општина Велес што не послуша.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 НЕШТА ЗА СЕБЕ КОИ НИКОГАШ НЕ СМЕЕТЕ ДА МУ ГИ ОТКРИЕТЕ НА ДРУГИТЕ

НЕРЕДОВНА МЕНСТРУАЦИЈА – ПОТЕНЦИЈАЛНА ПРИЧИНА ЗА КОЈА И МОЖЕБИ НЕ ЗНАЕТЕ