in ,

The Chicks со нова песна наречена „Бакнеж“

Трите велешки девојки “The Chicks” денеска ја промовираа нивната најнова песна со видео спот наречена Бакнеж.

Таа е дел од нивниот албум „Travelers“, музиката и аранжманот се дело на Александар Чекреџи а текстот е напишан од АЛександар Ристовски – Принц.

Уживајте:

Извор: velesdenes.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Промена од корен: Милан Станковиќ некогаш беше русокос, а сега е друг човек (фото)

ВИДЕО: Уличен полицајец како се натпреварува со брејкденс танчери и протестанти во текот на неговата служба