in , ,

Промена од корен: Милан Станковиќ некогаш беше русокос, а сега е друг човек (фото)

Кога Милан Станковиќ се претстави пред јавноста во натпреварот „Ѕвездите на Гранд“, тој имаше значително поинаков имиџ од оној што го има денес.

Милан ја воодушеви публиката со неговите песни и глас, уникатноста, како и специфичниот имиџ.

Милан Станковиќ на почетокот на кариерата имаше руса коса, а денес има сосема различна фризура, многу пократка и потемна боја на коса, но и поинаков стил на облекување.

https://www.instagram.com/p/B-fE30yHAiP/?utm_source=ig_web_copy_link

Очигледно, младиот пејач навистина се посвети на себе, а не го заобиколи ниту своето тело, па сега може да се пофали и со мускули.

https://www.instagram.com/p/CA-C9K5nMN1/?utm_source=ig_web_copy_link

– Ако метросексуалците се луѓе кои обрнуваат многу внимание на нивниот физички изглед, тогаш можам слободно да кажам дека сум еден од нив – кажа еднаш пејачот.

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СОНУВАЧИ, ВЕЧНИ ДЕЦА, ОДЛИЧНИ КОМУНИКАТОРИ – ТОА СЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ БЛИЗНАЦИ

The Chicks со нова песна наречена „Бакнеж“