in , ,

ВИДЕО: Уличен полицајец како се натпреварува со брејкденс танчери и протестанти во текот на неговата служба

На ова итересно видео налетав сосема случајно, па си викам ќе го споделам со вас. Погледнете го…

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Chicks со нова песна наречена „Бакнеж“

СЛАДОЛЕДОТ ОД ЈАГОДИ НА ЏЕЈМИ ОЛИВЕР – БРЗ ДЕСЕРТ ОД САМО 3 СОСТОЈКИ