in ,

Нагол пораст на онлајн бизниси во Македонија

Сигурно сте приметиле дека многумина од Фејсбук корисниците се обидуваат да заработат пари преко интернет, на што ќе им пожелам многу среќа. Различни бизниси се појавија скоро од се и сешто, од ТВ апликацији, играчки конзоли и услуги до онлајн продажби и достава на храна. Интернетот во светот стана место каде може убаво да се заработи, но се зависи на кого како му оди, Местото на каде се рекламираат доколку имаат потреба е најмоќната платформа Фејсбукот. Постоат и оние кој што се рекламираат и на некои веб страници и портали, но ги нема многу. За тоа доколку имате некоја идеја нешто што моежете да го продавате или па доколку се работи за некои услуги испробајте си ја среќата.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Домашни бургер лепчиња без јајца – и не ви треба рерна за печење

Како твитерџиите реагираат на 80-часовниот полициски час?