in ,

НАЈНОВИОТ ХИТМЕН 2 КОНТРАКТ ПРЕИГРАН ОД ВЕЛЕШАНЕЦОТ И ЈУТУБЕР АЗИРУС ГЕЈМИНГ: HITMAN 2 – SNIPER LONG SHOTS 5

Еден Велешанец е најдобиот Хитмен 2 гејмер во Македонија и е еднистебиот про плејер. Тој има над 200 изиграни контракти кои можете да ги најдете на на неговијот Јутуб Канал Азирус Гејминг. Погледнете го неговиот преигран најнов контракт.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Српските медиуми „чепнаа“ по љубовното минато на Калиопи

Запознајте ја најдобрата Јутуберка во Македонија од Скопје и погледнете го нејзино најново видео