Запознајте ја најдобрата Јутуберка во Македонија од Скопје и погледнете го нејзино најново видео


Погледнете го најното Јутуб Видео на Леа од Дома Со Леа, Долку сакате да ја запознате нешто повеќе, инфо имате под видеото.

Инфо за Скопската Јутуберка Леа

Леа Ризаова го отвори Јутуб каналот Дома со Леа во 2018 откако се роди нејзината прва ќерка Зара. Идејата беше да се преслуша себеси како родител и да даде поддршка на сите нови и идни родители преку прикажување на реални родителски предизвици, различни од она што не учат старите книги и го гледаме како пример на Инстаграм. Видеата ги прави според ситуациите со кои се соочува како мајка и се труди покрај личните увиди да пренесува и актуелни сознанија за кои има малку ресурси на македонски јазик. Јутуб каналот Дома со Леа е личен влогерски проект со над 70 авторски видеа, не заборавајте да дадете LIKE и SUBSCRIBE ако ви се допаѓаат содржините.

Previous НАЈНОВИОТ ХИТМЕН 2 КОНТРАКТ ПРЕИГРАН ОД ВЕЛЕШАНЕЦОТ И ЈУТУБЕР АЗИРУС ГЕЈМИНГ: HITMAN 2 – SNIPER LONG SHOTS 5
Next (ФОТО) ЌЕ СЕ РАСТОПИТЕ – ФОТОГРАФИИ ОД МАЧКИ КОИ ЌЕ ВИ ГО ПОПРАВАТ РАСПОЛОЖЕНИЕТО

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *